IPM logotyp
IPM Ulricehamns kontor sett från parkering

Vårt kontor är inrymt i K W Johanssons gamla smedja som uppfördes i början av 1920-talet. Här hittar du oss i en ljus och öppen miljö som lägger grunden för ett kreativt arbetssätt, varvat med tysta rum och konferenslokaler för strategiska möten. Komplett med busshållplats på gaveln och parkering utanför dörren.

IPM Ulricehamn | Boråsvägen 15B | 523 37 Ulricehamn | 0321 – 53 14 00 | info@ipmulricehamn.se

Annika Brorsson, Produktionschef & operativ projektledare

Annika Brorsson

Produktionschef

Ett IPM Ulricehamn utan Annika är svårt att föreställa sig. Här har hon jobbat med projektplanering, effektivisering och projektledning i över 20 år och har därmed en grym känsla för vilka beslut som ska tas och hur ett projekt bör struktureras upp. Som produktionschef är Annikas främsta kompetens att realisera strategier och effektivisera det dagliga arbetet, samt att uppdatera kunden om allt som sker.

Utbildning: Produktionsledning och marknadsrätt, Berghs School of Communication.

0321 - 53 14 04
annika@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Catharina Nord, Ägare, projektledare & säljansvarig

Catharina Nord

Ägare, projektledare & säljansvarig

Vill du jobba i projekt där det verkligen händer saker? Catharina är delägare, projektledare och säljansvarig här på IPM Ulricehamn, med sin främsta styrka i att driva alla mot samma mål. Med över 20 års erfarenhet från arbete inom varumärkes- och marknadskommunikation har hon fått en god inblick i och förståelse för hur organisationer fungerar, vilket har resulterat i en gedigen kompetens inom att lyssna på och analysera kundens och därmed företagets och varumärkets behov. På så sätt jobbar Catharina med att skapa lönsamma varumärken som håller i längden.

Utbildning: Kandidatexamen i kommunikationsvetenskap, Högskolan i Jönköping. Styrelseakademien.

0321 - 53 14 13
catharina@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Erik Gripestam Nord, Webbutvecklare & interaktionsdesigner

Erik Gripestam

Webbutvecklare & interaktionsdesigner

Erik är webbutvecklare med front-end som paradgren, dvs det som syns utåt på en sajt. Med ett webbintresse som sträcker sig över 20 år tillbaka har han samlat på sig en rejäl dos kompetens inom såväl webbdesign, interaktionsdesign och sociala medier. Under sina år som webbutvecklare har Erik jobbat mot både privat och offentlig sektor i allt från den lilla sajten till mer komplexa system och ehandelslösningar. Erik är en van föreläsare och har även undervisat på Tekniska Högskolan i Jönköping. För sina kompetenser på webbområdet har Erik också fått mottaga prestigefyllda vinster i Milano Design Award och German Design Award, för kampanjsajten Bolon Silence.

Utbildning: Datateknik inriktning Medieteknik, Tekniska Högskolan, Högskolan i Jönköping.

0321 - 53 14 11
erik@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Jesper Fritzson, VD, kommunikationsstrateg & inbound marketing strategist

Jesper Fritzson

VD, kommunikationsstrateg & inbound marketing strategist

Med ett övergripande ansvar för bolagets utveckling är det Jesper som i mångt och mycket styr skutan IPM Ulricehamn framåt. I bagaget ryms en gedigen erfarenhet av över 20 års arbete med varumärkesutveckling, kommunikation och försäljning, men vår VD och delägare är även en erfaren rådgivare i strategifrågor för VD och ledningsgrupp. Jesper kan stoltsera med en bred kompetens som bland annat innefattar att han är Certifierad Styrelseledamot genom StyrelseAkademien samt Ansvarig Reklamutgivare genom Komm!

Utbildning: Strategic Planning vid Berghs School of Communication, Kommunikationsvetenskap vid Högskolan i Jönköping, Tidningsdesign vid Mittuniversitetet.

0321 - 53 14 06
jesper@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Hanna Becirspahic på IPM Ulricehamn

Hanna Becirspahic

Junior Projektledare

0321 - 53 14 01
hanna@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Michael Claesson, Webbutvecklare

Michael Claesson

Webbutvecklare

Michael hjälper dig med att realisera dina sajtprojekt och webblösningar. Med en bred kompetens inom allt från sajtutveckling till att bygga appar och system för affärsstöd så är han rätt person att gå till för komplexa systemlösningar. Tidigare har han bland annat byggt en egen webbshop från scratch och utvecklat ett community för Högskolan i Jönköping. På meritlistan finns också en vinst i Milano Design Award i kategorin ”Best web” och Gold in German Design Award för kampanjsajten Bolon Silence.

Utbildning: Datavetenskap, Högskolan i Skövde

0321 - 53 14 23
michael@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Nadja Frisk, Kundansvarig projektledare

Nadja Frisk

Projektledare

När du behöver någon som verkligen förstår din verksamhet och som kan hjälpa dig att lyfta blicken och se nästa steg – då är vår kundansvarige projektledare Nadja rätt person. Som tidigare egenföretagare har Nadja god erfarenhet av att skapa och realisera långsiktiga mål och strategier. På meritlistan finns även rollen som projektledare för Intersports rikstäckande kampanjarbete, innefattande allt från marknadsplanering till framtagning av nya butikskoncept och utveckling av kundklubb.

Utbildning: Mediekommunikation vid Hunter College, New York. Göteborgs universitet och Masters of Media.

0321 - 53 14 09
nadja@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Patrik Lindström, Art director

Patrik Lindström

Art director

Vill du ha en kreativ AD med kompetens inom design för såväl webb som print och rörlig media? Med över 20 års erfarenhet som grafisk formgivare och Art Director på byråer i Stockholm, Göteborg och Ulricehamn är Patrik vår veteran på designsidan. Under sina år i branschen har han jobbat brett i projektens olika faser, från behov och idé till färdig sajt, film eller pappersval på årsredovisningen. I Patriks arbete finns alltid en tydlig riktlinje – att form och funktion ska gå hand i hand.

Utbildning: Grafisk formgivning, illustration och tidningsdesign, Berghs School of Communication.

0321 - 53 14 07
patrik@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Sofia Johansson på IPM Ulricehamn

Sofia Johansson

Online Marketing Manager

0321 - 53 14 12
sofia@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil

Stina Nylin på IPM Ulricehamn

Stina Nylin

AD-assistent/Final Art

Stinas bana inom original och final art påbörjades redan i sena tonåren. Sedan dess har hon hunnit få en gedigen erfarenhet från en rad olika byråer men också från tryckeri. Under karriären har hon ägnat sig åt såväl final art som grafisk design och att driva eget och har i och med det en bred kompetens och ett skarpt öga för färg och form, där spetskunskapen blivit att arbeta med printlösningar och förberedelse för tryck. När det gäller struktur och att upptäcka felaktigheter är det också få som slår Stina på fingrarna. Hon behärskar de allra flesta program och typer av projekt och är därför rätt person att gå till när du vill ha hjälp med komplexa eller omfattande lösningar.

0321 - 53 14 03
stina@ipmulricehamn.se
LinkedIn-profil