Kontakt

Vårt kontor är inrymt i Kvarter Väveriet som just nu växer fram i Ulricehamns södra delar. Här har Bogesunds Väveri tillverkat tyger i snart 90 år. Nu drar vi i trådar som utvecklar företag som vill framåt. Vi arbetar i en ljus och öppen miljö med goda möjligheter till avskildhet och strategiska möten. Söker du en möteslokal i Ulricehamn kanske vi kan hjälpa till.

IPM Ulricehamn | Storgatan 61 | 523 31 Ulricehamn | 0321 – 53 14 00 | info@ipmulricehamn.se

Jobba hos oss

Vägbeskrivning">
Catharina Nord, Ägare, projektledare & säljansvarig

Catharina Nord

Kundansvarig projektledare & försäljningschef

Vill du jobba i projekt där det verkligen händer saker? Catharina är delägare, kundansvarig projektledare och försäljningschef här på IPM Ulricehamn, med sin främsta styrka i att driva alla mot samma mål. Med över 20 års erfarenhet från arbete inom varumärkes- och marknadskommunikation har hon god inblick i och förståelse för hur organisationer fungerar. Hyllad för kompetensen att lyssna på och analysera kundens – och därmed företagets och varumärkets behov.

Utbildning: Kandidatexamen i kommunikationsvetenskap, Högskolan i Jönköping. Styrelseakademien.

0321 - 53 14 13 catharina@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Hanna Becirspahic på IPM Ulricehamn

Hanna Becirspahic

Junior Projektledare

Hanna lärde känna IPM under slutfasen av sin utbildning i Marketing management. Tycke uppstod och nu är hon en drivande projektledare på byrån. Hanna är påläst, noggrann och alltid mån om att kundens vilja och byråns profession sammanflätas för bästa slutresultat. Uppdraget som Junior projektledare är att ta kunden hela vägen från offert till slutrapport.

Utbildning: Marketing management på Jönköping International Business School

0321 - 53 14 01 hanna@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Annika Brorsson, Produktionschef & operativ projektledare

Annika Brorsson

Produktionschef

Ett IPM Ulricehamn utan Annika är svårt att föreställa sig. Här har hon jobbat med projektplanering, effektivisering och projektledning i över 20 år och har därmed en grym känsla för vilka beslut som ska tas och hur ett projekt bör struktureras upp. Som produktionschef är Annikas främsta kompetens att realisera strategier och effektivisera det dagliga arbetet, samt att uppdatera kunden om allt som sker.

Utbildning: Produktionsledning och marknadsrätt, Berghs School of Communication.

0321 - 53 14 04 annika@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Jesper Fritzson på IPM Ulricehamn

Jesper Fritzson

VD, kundansvarig & strategisk rådgivare

Med ett övergripande ansvar för bolagets utveckling är det Jesper som i mångt och mycket styr IPM Ulricehamn framåt. I bagaget ryms en gedigen erfarenhet av över 20 års arbete med varumärkesutveckling, kommunikation och försäljning. Byråns VD och delägare är även en erfaren rådgivare i strategifrågor för VD och ledningsgrupp. Jesper är certifierad styrelseledamot genom Styrelseakademien samt Ansvarig reklamutgivare genom Sveriges Kommunikationsbyråer, Komm!

Utbildning: Strategic Planning vid Berghs School of Communication, Kommunikationsvetenskap vid Högskolan i Jönköping, Tidningsdesign vid Mittuniversitetet.

0321 - 53 14 06 jesper@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Anna Carendi på IPM Ulricehamn

Anna Carendi

Hållbarhetsstrateg

Ett strukturerat och genomtänkt hållbarhetsarbete gynnar affären i alla branscher. Både större företag som har lagkrav att hållbarhetsredovisa och mindre företag som vill positionera sig för framtiden drar nytta av Anna Carendis kunskaper. Anna är IPM:s hållbarhetsstrateg och certifierad enligt Global Reporting Initiatives (GRI) riktlinjer för hållbarhetsredovisning. Hon är också ”nominated trainer” för att hålla certifierade utbildningar i GRI:s riktlinjer.

Utbildning: Magister i nationalekonomi, Linköpings Universitet och Université d’Aix-Marseille

0736 23 83 91 anna@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Henrik Erickson på IPM Ulricehamn

Henrik Erickson

Inbound Marketing & Sales Manager

De flesta beslut hos köparen sker i dagens digitala värld innan en säljare kopplas in. Inbound Marketing är att skapa uppmärksamhet, förvalta den och i slutskedet konvertera en besökare till kund. Det handlar kort sagt om att bygga affärsrelationer med olika typer av innehåll online. Med 15 års redaktionell erfarenhet från magasin och dagstidning, bland annat som chefredaktör för Ulricehamns Tidning, har Henrik nu ansvar för IPM:s säljande kommunikation.

Utbildning: Statskunskap, geografi, historia, pedagogik och idrottscoaching vid Växjö Universitet. Journalistik, Göteborgs universitet. Mediachefsutbildning.

0321 - 53 14 10 henrik@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Adam Halldén på IPM Ulricehamn

Adam Halldén

Inbound Marketing & Sales Specialist

Utbildad civilekonom vid Jönköping University med ett intresse för marknadsföringens roll för affärsutveckling. Adam brinner för att få marknad och sälj att jobba tillsammans i syfte att systematisera och effektivisera försäljningsprocessen. Under studietiden och i arbetslivet har Adam riktat fokus mot digital marknadsföring och Inbound Marketing.

Utbildning: Civilekonom, Jönköping International Business School, Jönköping University

0321 - 53 14 05 adam@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Michael Claesson, Webbutvecklare

Michael Claesson

Webbutvecklare

Michael hjälper dig med att realisera dina sajtprojekt och webblösningar. Med en bred kompetens inom allt från sajtutveckling till att bygga appar och system för affärsstöd så är han rätt person att gå till för komplexa systemlösningar. Tidigare har han bland annat byggt webbshop från scratch och utvecklat ett community för Högskolan i Jönköping. På meritlistan finns också en vinst i Milano Design Award i kategorin ”Best web” och Gold in German Design Award.

Utbildning: Datavetenskap, Högskolan i Skövde

0321 - 53 14 23 michael@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Sofia Johansson på IPM Ulricehamn

Sofia Johansson

Online Marketing Manager

Det digitala är det naturliga för Sofia. I den djungel som Online Marketing är för många navigerar Sofia säkert. Kunskap är hennes karta och analysen hennes kompass. Sofia projektleder och driver affärer inom betald marknadsföring inom bland annat Facebooks och Googles nätverk. Är du intresserad av SEO, SEM, Adwords och annonsering via sociala medier är det Sofia du ska kontakta.

Utbildning: Digital Business Developer vid Borås Yrkeshögskola

0321 - 53 14 12 sofia@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Erik Gripestam Nord, Webbutvecklare & interaktionsdesigner

Erik Gripestam

Webbutvecklare & interaktionsdesigner

Erik är webbutvecklare med front-end som paradgren, det vill säga det som syns utåt på en sajt. Med ett webbintresse som sträcker sig över 20 år tillbaka har han samlat en stor kompetens inom såväl webbdesign, interaktionsdesign och sociala medier. Under sina år som webbutvecklare har Erik jobbat mot både privat och offentlig sektor i allt från den lilla sajten till mer komplexa system och e-handelslösningar. För sina kompetenser på webbområdet har Erik mottagit prestigefyllda utmärkelser i Milano Design Award och German Design Award.

Utbildning: Datateknik inriktning Medieteknik, Tekniska Högskolan, Högskolan i Jönköping.

0321 - 53 14 11 erik@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Per Harström på IPM Ulricehamn

Per Harström

Webbutvecklare

Användbara praktiska system med smart funktionalitet. Det har varit fokus för Per, både som anställd och som konsult. Han har utvecklat bland annat auktionssystem och lösningar för digital signage. På IPM finns Per backend och utvecklar funktionalitet för sajter och system i byråns kundprojekt. På en rak fråga om vad som är det bästa och mest intressanta med ny teknik kommer svaret blixtsnabbt; att ny teknik först blir intressant när den kommer till praktisk nytta.

Utbildning: Bachelor of multimedia, Griffith University, Brisbane

0321-531409 per@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Maria Borg på IPM Ulricehamn

Maria Borg

Copywriter

Marias intresse för ord och budskap väcktes redan i tidig ålder. Sedan dess har skrivande och strategisk kommunikation varit ledmotivet. Maria har före jobbet på IPM arbetat med kommunikation inom offentlig sektor. Hon har en bred kommunikationskunskap och är van vid att snabbt sätta sig in i komplexa frågor för att göra det begripligt för slutkunden. IPM ville ha en copywriter som verkligen bryr sig om att förstå vad målgruppen behöver och vill – där hittade IPM och Maria varandra.

Utbildning: Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap vid Jönköping University

0321 - 53 14 19 maria@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Patrik Lindström, Art director

Patrik Lindström

Art director

Vill du ha en kreativ AD med kompetens inom design för såväl webb som print och rörlig media? Med över 20 års erfarenhet som grafisk formgivare och Art Director på byråer i Stockholm, Göteborg och Ulricehamn är Patrik vår veteran på designsidan. Under sina år i branschen har han jobbat brett i projektens olika faser, från behov och idé till färdig sajt, film eller pappersval på årsredovisningen.

Utbildning: Grafisk formgivning, illustration och tidningsdesign, Berghs School of Communication.

0321 - 53 14 07 patrik@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil

Stina Nylin

AD-assistent/Final Art

Stinas bana inom original och final art påbörjades redan i sena tonåren. Sedan dess har hon hunnit få en gedigen erfarenhet från en rad olika byråer men också från tryckeri. Under karriären har hon ägnat sig åt såväl final art som grafisk design och att driva eget och har i och med det en bred kompetens och ett skarpt öga för färg och form, där spetskunskapen blivit att arbeta med printlösningar och förberedelse för tryck. Nu kompletterat med digitala färdigheter för en ny tid.

0321 - 53 14 03 stina@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil