Marknad och sälj

Lyssna, hitta, agera

Öka effektiviteten i din digitala säljprocess

Mer trafik, bättre målgruppsanpassat innehåll, rätt marketingverktyg och en vettig strategi anpassad för dig och din affär. Det menar vi är nyckeln för en mer effektiv digital marknads-och säljprocess.

Oavsett om din affär finns online i form av e-handel eller om online understöder en mer traditionell säljprocess är det viktigt att göra det mesta möjliga av din onlinenärvaro. Vårt team inom marknadsföring och försäljning är anpassat efter detta.

Vi är experter på CRM, Marketing Automation, SEO, SEM, annonsering i sociala medier och digitalt säljstöd.

Marknad och sälj

Några av våra tjänster

Inbound Marketing Enkelt uttryckt handlar Inbound Marketing hela din digitala närvaro – om att skapa attraktionskraft i de kanaler där dina potentiella kunder finns.  
Sociala medier Vi hjälper företag med både strategi och med innehåll för olika kanaler.  
Digital annonsering När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Marketing Automation När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Content marketing När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Digital annonsering När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Verktyg och system

Några av våra partners

Kontakta oss

Hör av dig för att boka en gratis rådgivning!