Marknad och sälj

Lyssna, hitta, agera

Öka effektiviteten i din digitala säljprocess

Mertrafik, bättre målgruppsanpassat innehåll, rätt marketingverktyg och en vettig strategi anpassad för dig och din affär. Det menar vi är nyckeln för en mer effektiv digital marknads-och säljprocess.

På IPM Ulricehamn har vi format ett team inom marknadsföring och försäljning som är fullt anpassat efter att en betydande del av försäljningen, nu och i framtiden, sker online. Oavsett om affären finns online i form av e-handel eller om online understöder en mer traditionell säljprocess är det viktigt att göradet bästa möjliga av sin onlinenärvaro.

Vi är experter på CRM, Marketing Automation, SEO, SEM, annonsering i sociala medier och digitalt säljstöd. System och innehåll i form av text, bild och film interagerar för bästa slutresultat. Därför har vi överskridande kompetens inom dessa båda områden.

Marknad och sälj

Några av våra tjänster

Inbound Marketing Enkelt uttryckt handlar Inbound Marketing hela din digitala närvaro – om att skapa attraktionskraft i de kanaler där dina potentiella kunder finns.  
Sociala medier Vi hjälper företag med både strategi och med innehåll för olika kanaler.  
Digital annonsering När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Marketing Automation När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Content marketing När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Digital annonsering När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk.  
Verktyg och system

Några av våra partners

Kontakta oss

Hör av dig för att boka en gratis rådgivning!