Skip to content
IMG_7975

Det här är IPM Ulricehamn

Vi har vuxit tillsammans sedan 1984

Från Limmared till Ulricehamn – från en klassisk reklambyrå till en digital helhetspartner. Sedan starten i Limmared för 38 år sedan har vi inte tagit oss särskilt långt geografiskt, men som byrå har vi tagit oss betydligt längre.

Under vår resa har vi lärt oss vad som krävs för att växa på ett hållbart sätt. Både som byrå och tillsammans med våra kunder. En balans mellan inspirerande kreativitet och långsiktig utveckling, mellan familjära relationer och affärsmässiga mål. Och ständig utveckling.

Vår vilja att växa och utvecklas tillsammans gör att många av våra kundrelationer sträcker sig över decennier. Och vi har inga planer på att sluta växa tillsammans.

Idag består IPM Ulricehamn en brokiga skara nyfikna människor som vill göra skillnad, skratta, utvecklas och framför allt växa – tillsammans med varandra och tillsammans med våra kunder.

Välkommen att växa med oss!

Våra kunder

Vi gillar business (to business)

Många av våra kunder är B2B-företag med en komplex produkt och lång säljcykel. Till exempel tillverkande industrier inom automation, bygg, textil och möbler. Vår bredd hjälper våra kunder att växa, oavsett i vilken del av utvecklingsresan de befinner sig. Vill du veta hur vi kan växa tillsammans?

IPM_Icon_brown
Metod

Så hjälper vi dig att växa

Vi börjar alltid med dina affärsmål. Därefter gör vi en nulägesanalys och sätter upp en strategi för tillväxt. Varje process är unik, men målet är alltid detsamma – att hjälpa dina affärer att växa. Som digital helhetspartner hjälper vi dig, oavsett om du behöver hjälp med ett affärssystem, en digital kampanj eller en ny position på marknaden. 

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.