Digital annonsering

På IPM skiljer vi digital marknadsföring från webb, inbound och sociala medier. När vi pratar digital marknadsföring menar vi betald annonsering, framför allt i Googles och Facebooks nätverk. Vi är experter på att planera och producera annonser till sociala medier. Analys och optimering av digitala kampanjer ingår alltid i vårt erbjudande.

Vi gör bland annat:
Digitala kampanjer, Annonsering i digitala nätverk, SEO och SEM, Analys och optimering

Öka konkurrenskraften med kunskap

När världen förändras i en rasande takt innebär det många helt nya utmaningar för dig som företagare. Kunderna köper annorlunda, tillgången till information är stor och kommunikationen sker i nya kanaler. Det blir enkelt för kunderna att hitta alternativa leverantörer vilket resulterat i en större prispress, där ditt varumärke får en större betydelse för att urskilja dig från konkurrenterna.

För de flesta aktörer är det viktigt att synas i flera digitala kanaler. I Facebooks och Googles nätverk är konkurrensen om utrymmet hård och det krävs både kunskap och en del annonspengar för att få önskat resultat. Hos IPM Ulricehamn finns experter som är ständigt uppdaterade på plattformarna, kan SEO och SEM och dagligen jobbar med publicering, optimering och analys av annonser hos Google och i sociala medier. Oavsett storlek på företag, tveka inte att höra av dig om du är intresserad av onlinemarknadsföring.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Sofia Johansson på IPM Ulricehamn

Sofia Johansson

Online Marketing Manager

0321 - 53 14 12 sofia@ipmulricehamn.se LinkedIn-profil