Om oss

Vi är IPM Brand & Communication. 17 analytiska, kreativa, nyfikna och smartsnälla människor som vill göra skillnad, skratta och utvecklas tillsammans med varandra och våra kunder. Hej, förresten!

Vi lyssnar.

Allt börjar med öronen. Vi använder våra till att lyssna. Noga. På dig, dina utmaningar och på omvärlden. För innan vi känner dig, dina visioner och dina utmaningar kan vi heller inte veta vilken strategi som är lämpligast. Således, allt börjar med öronen.

Vi hittar.

En liten detalj. Eller något stort och omvälvande som kräver tuffa beslut. I det vi lyssnat in – hittar vi. En logotyp. Eller ett nytt affärsområde. Vi vet aldrig vad vi kommer att hitta, men vi vet att det nästan alltid kommer att göra stor skillnad för ditt varumärke och din affär.

Vi gör.

Mycket. Som fullservicebyrå har vi många olika sätt att göra saker på. Men vi bara gör aldrig. Allt vi gör är underbyggt och övervägt – inlyssnat och upphittat – för att göra verklig skillnad. Nyttigt, med ett annat ord. För dig, din affär och dina kunder.

Vi tycker.

Att samarbeten som bygger på tillit, förtroende och partnerskap är det bästa sättet att skapa effektiv kommunikation. Våra kunder håller med. Vårt längsta samarbete fyller moppe och många har fyllt tvåsiffrigt.

Fascinera.

Engagera.

Konvertera.

Testa oss!

De flesta av våra samarbeten börjar med att vi ses en stund. Oftast i form av en kostnadsfri rådgivning där vi ger tips på hur du och ditt företag kan komma igång (eller komma vidare) med att digitalisera din försäljning. Varför inte testa för att se vad det ger dig?