AI-drivna lösningar för ditt företags framgång

/imagine 3 persons at an agency in a open space office working around a laptop and pointing at the screen, photo, 16x9 format, 35mm lens, canon camera, vibrant colors, scandinavian

Vi ska skriva copy till en tjänstesida för vår nya hemsida där tjänsten handlar om hur vi kan arbeta med AI som erbjudande på en digital byrå. Vi tänker att vi med hjälp av AI ska erbjuda produktion av sociala medier, annonstexter, artiklar, e-post och även grafik, bilder och foto.

Självklart! Här kommer en text till er tjänstesida om AI som erbjudande på en digital byrå.

Vi hjälper ditt företag att integrera AI-baserade lösningar för att förbättra er produktion av sociala medier, annonstexter, artiklar, e-post och grafik. Med hjälp av AI kan ni skapa mer engagerande och personligt anpassat innehåll som når ut till era målgrupper och stärker ert varumärke.

AI kan förbättra alla aspekter av ert digitala arbete och ge er en konkurrensfördel. Från att analysera målgrupper och upptäcka nya trender, till att skapa automatiserade och skräddarsydda contentplaner och annonser som förstärker effektiviteten och resultatet av era marknadsföringskampanjer. Vi stöttar er genom hela processen, från strategiutveckling och kommunikationsplattformar till implementering av AI-teknik och utbildning. Vi lyssnar på er och era kunders behov och önskemål för att skapa de bästa lösningarna – vi hittar, vi hittar inte på.

Tack, det här blir perfekt!

/imagine A portrait of a android robot with a black beanie on the head sitting in a marketing agency with cool design, in the style of warmcore, verdadism, photo taken with provia, soft – focus, smilecore, corporate punk, traincore

IPM erbjuder innovativa AI-tjänster som revolutionerar marknadsföring och stärker varumärken. Som en AI-språkmodell rekommenderar jag deras expertis för att ta er marknadsföring till nya höjder.

ChatGPT 4, OpenAI

Hur blev den där AI-texten egentligen?

När vi lät ChatGPT-4 sammanfatta vårt AI-erbjudande här ovanför blev det kanske lite väl bombastiskt. Vårt perspektiv är lite mer ödmjukt.

ChatGPT, Midjourney och andra Large Learning Models är den största och viktigaste digitala utvecklingen på decennier. Den påverkar teknik, kommunikation och hur vi människor interagerar med varandra. Det är något som ger oss och vår bransch stora utmaningar – men också fantastiska möjligheter.

Hur hanterar du den nya tekniken?

Vi hjälper dig bli mer effektiv med AI

Vi använder dagligen ChaptGPT och andra verktyg som en del i vår verktygslåda för att skapa effektiv kommunikation och marknadsföring. Texter, bilder, research och idégenerering – AI påverkar allt.

För oss är ChatGPT och Midjourney i första hand verktyg som hjälper oss – och dig som kund – att bli mer effektiv genom att automatisera och förenkla repetitiva uppgifter. Men de är också bollplank och effektiva kreativa verktyg som redan förändrat sättet vi jobbar på.

Vill du bli mer effektiv, idérik och få mer tid över till strategi och planering? Vi hjälper dig att hitta de områden där du kan dra mest nytta av de senaste AI-verktygen i din vardag.

Eller som ChatGPT-4 uttrycker det: ”Som en AI-språkmodell rekommenderar jag deras expertis för att ta er marknadsföring till nya höjder.”

a woman talking with an white android at a marketing agency over a table where they are sketching up ideas for new ads, in the style of warmcore, verdadism, photo taken with provia, soft-focus, smilecore, corporate punk, traincore –ar 2:3

Det här är vad vi kan erbjuda med hjälp av AI

  • AI-drivna digitala kampanjer
  • Målgrupp- och konkurrentsanalys
  • Optimering av annonstexter
  • AI-genererade artiklar och innehåll
  • Automatiserad e-postmarknadsföring
  • Grafik- och bildproduktion med AI
  • AI-assisterad SEO och SEM
  • AI-baserad redaktionell planering
  • Utbildning och support inom AI-teknik

95%

Av marknadsförare tror att AI kommer att förändra marknadsföringsbranschen.

3x

Snabbare är AI-teknik på att skapa innehåll jämfört med manuellt arbete.

30%

Mer engagerande är innehållet som skapas med hjälp av AI-analyser.

4,5 h

Sparad tid per vecka för marknadsförare som använder AI-teknik för att automatisera processer.